Në Qendrën Kulturore të Fëmijëve “Kujtim Alija” është organizuar koncerti I grupit të valleve dhe këngëtarëve të rinj. Përgjegjësi I Qendrës Kulturore Ermir Zoga bën të ditur se në këtë concert janë përzgejdhur nxënës të shkollave të ndryshme.

Në këtë concert është bërë ndërthurja edhe me fituesit e konkursit “Fjala Artistike”

Edhe ky aktivitet u organizua në kuadër të Javës së Pavarësisë, nën kujdesin e bashkisë Shkodër. Një aktivitet ky I cili po kthehet në traditë gjatë festave të nëntorit

 

Artikulli paraprakUSH, MBYLLET KAMPIONATI SPORTIV MES FAKULTETEVE
Artikulli tjetërREAGON EVIS KUSHI PËR PUNËSIMIN E MËSUESIT NË NJË TJETË SHKOLLË , JA ÇFARË THOTË AJO !