Policia e Shkodres arreston 14 efektive policie dhe ish efektive policie dhe punonjes dhe ish punonjes.

14 te arrestuarit jane te dyshuar per abuzim me nje tender per rikonstruksionin e komisariatit te policise ne Malesi te Madhe para 4-5 vitesh.