5 mijë lekë të rinj është bonusi që pensionistët do të marrin këtë vit për festa vendim të cilin qeveria e bëri të ditur një ditë më parë. Por a është i mjaftueshëm ky bonus për pensionistët për të kaluar festat në një kohë kur çmimet e produkteve vazhdojnë të rriten? Të pyetur nga Star Plus pensionistët shprehen se është i pa mjaftueshëm.

Përveç bonusit të pensionistëve gjithashtu qeveria miratoi edhe bonusin prej 3 mijë lekëve të rinj për familjet me ndihmë ekonomike si dhe personat me aftësi të kufizuar.

 

Artikulli paraprakSHKODËR, 6 MIJË PERSONA MARRIN DOZËN E TRETË TË VAKSINËS
Artikulli tjetërVAJZA E FERMERIT: XHAXHI EDI RAMA KUR T’I BLESH ZAHOS DHURATA MENDO EDHE PËR FËMIJËT E BABALLARËVE QË NUK KANË LEKË