Në kinema Millenium në Shkodër është zhvilluar premiera e filmit “Shkëmbimi “ i cili trajton historinë e dy vëllezërve të cilët bashkohën dhe ndahen në momentin e trashegimit të pronave.

Të jesh në Shkodër është gjithmonë kënaqësi pasi publiku është gjithmonë shunë mikpritës shprehet producenti njëkohësisht regjisori i këtij filmi Drilon Hoxha.

Në rolin e protagonistës Anais Lika foli më shumë në lidhje me ekperiencën e saj në këtë film.

Filmi “Shkëmbimi” do të jetë për tre dite në kinema “Millenium” në Shkodër.

 

Artikulli paraprakSHKODËR, MYFTIU: JO DHUNË, POR LARTËSIM FIGURËS SË GRUAS
Artikulli tjetërSHKODËR, EKSPOZITË DEDIKUAR MIGJENIT “MOLL’ E NDALUME”