Fëmija i parë në Shkodër është Arenc Kukaj. Ai lindi në orën 7:45 të ditës së sotme. Kjo është Arjeta Kukaj, nëna e cila lindi fëmijën e parë në Shkodër për vitin 2022. Historia e Arjetës është pak më e veçantë sepse të dy fëmijët e saj kanë lindur në datën 1 janar. Dy vite më parë Arjeta në 1 janarin e vitit 2020 lindi djalin e saj Harisin i cili sot mbush dy vjeç ndërsa në ditën e parë të këtij viti lindi djalin e dytë, Arencin. Për Arjetën lindja e dy fëmijëve të saj në 1 janar është një emocion i dyfishtë…

Mjekia Armela Troshani e cila ka asistuar Arjetën edhe në lindjen e saj dy vite më parë në 1 janar shprehet se gjendja e nënës dhe fëmijës të porsalindur është shumë e mirë….

Nëna Arjeta e cila në profesion është një mësuese në Malësinë e Madhe në ciklin e ulët në një shkollë 9-vjeçare dëshiron një shëndet të plotë për fëmijët dhe familjen e saj por edhe për gjithë shqiptarët. Një urim në ditën e parë të vitit ka edhe mjekia Troshani…

Viti që lamë pas ka qenë i vështirë edhe për nënat e reja për shkak të pandemisë dhe dhjetra fëmijë në Shkodër kanë rezultuar të prekur me COVID-19. Megjithatë të gjithë shpresojnë që 2022 të lërë pas pandeminë.

Artikulli paraprakJA SI DUKET SHKODRA NË DITËT E PARË TË VITIT
Artikulli tjetërGEZUAR 2022! STAR PLUS LIVE NGA SHESHET KRYESORE