Është zhvilluar sot ceremonia e ndarjes së çertifikatave në dy disiplina të shkencave dhe lëndëve shoqëore për 52 nxënës të qytetit të Shkodrës. Drejtorja e zyrës vendore të arsimit në shkodër Brisela Kadia, shprehet se ndihet e kënaqur me numrin e nxënësve të clët kanë dalë ekselent në olimpiadë, ndërsa thotë se një ndër objektivat që synojnë është të zënë vendet e para.

Dy ndër nxënësit të cilët kanë dalë ekselentë në këtë ompliadë shprehen se ndihen mjaft të lumtur që arritjet e tyre po shpërblehen me një çmim të tillë.

Në fund të këtij aktiviteti u shpërndanë 27 çertifikata mirënjohje për nxënësit fitues në lëndët , matematikë, fizikë,kimi, biologji e informatikë.

Artikulli paraprakSHKODËR, ZHVILLOHET KAMPIONATI I SHAHUT
Artikulli tjetërRAPORT MBI SITUATËN E MOTIT NË TERRITORIN E BASHKISË SHKODËR