Shkollës së mesme profesionale “Kolin Gjoka” në Lezhë do ti shtohet një godinë e re, e cila do të pajiset me laboratore modorne dhe do të përdoret në funksionim të trajnimit të stafit dhe promovimit të kësaj shkolle.Lajmi është bërë i ditur nga Drejtori i këtij institucioni arsimor Bardh Dedgjonaj sipas të cilit investimi është financuar nga Bashkimi Evropian.

Nërkohë shkolla profesionale Kolin Gjoka u vleresua me çmimin e dytë në një konkurs kombëtar të organizuar në Tiranë.

Interesi i të rinjve për arsimin profesional ka ardhur gjithnjë në rritje gjatë viteve të fundit, duke e parë si një mundësi të mire për një të ardhme të sigurte.

Artikulli paraprakSTAR TREND – PASHKËT
Artikulli tjetërTRITOLI, KLOMENTINA DRINI: DËNOJ ASHPËR NGJARJEN