ALIJAHAJ: PO NDËSHKOHEMI PADREJTËSISHT NGA LIGJI. Shoqata e gjuetareve shkoder vazhdon ti kerkoje qeverise ne te gjitha format heqjen e monatoriumit te gjuetise.Kerkesa kete radhe vjen nga pergjegjsi I gjuetareve te zones se Trushit I cili nenvizon se ky ligj po ndeshkon te gjithe gjuetaret e ndershem qe respektojne rregullat.

Ligji për “Shpalljen e Moratoriumit të Gjuetisë në Republikën e Shqipërisë”, pezullon të gjitha lejet e lëshuara të gjuetisë dhe përdorimin e zonave të gjuetisë. Kjo peridhë 2-vjeçare do të shërbejë për hartimin e planit të masave për përmirësimin e gjendjes së llojeve të faunës së egër në përputhje me Udhëzuesin për Gjuetinë e Qëndrueshme sipas Direktivës së Shpendëve të Komisionit Evropian,

Artikulli paraprakPËRROI I GORICËS VAZHDON TË JETË I BLLOKUAR
Artikulli tjetërPROVIMET E LIRIMIT, ZHVILLOHET TESTI I PARË I ANGLISHTES