Shoqata Istanbul vijon traditën, serish me shtrimin e yftareve ne ambientet e  medresesë se vajzave ne qytetin e Shkodrës. Serish prezent kane qene banore te shkodres, personalitete  dhe te ftuar te cilet jane bere pjese e kesaj sofre te madhe te organizuar nga Shoqata Istanbul ne Shkoder. Koordinatori I Shoqates Istanbul, Evanzs Drishti gjate fjales se tij evidentoi rendesine e ketij muaji te madherueshem te ramazanit.

Përveç mesazheve, gjate këtij aktiviteti janë zgjedhur edhe pjese muzikore. Shoqata Istanbul ne Shkoder, ushtron prej vitesh aktivitetin e saj duke qene prane banoreve jo vetem gjate festave, por edhe ne raste te tjera, sin je simbol miresie ne qytetin e Shkodres

Artikulli paraprakBASHKIA SHKODËR, SHTRON YFTARIN PËR MUAJIN E RAMAZANIT
Artikulli tjetërFSHF, SQARON ARSYEN PSE SHQIPËRIA ËSHTË E TRETA NË RENDITJE