MBLIDHET KËSHILLI I “JAKUP BAJRI”, KËRKOHET ZBATIM I LIGJIT.Gjuetia e paligjshme dhe mosrespektimi I moratoriumit kundër gjuetisë të paligjshme është kthyer në një problem për gjuetarët e shoqatës “Jakup Bajri”.

Shoqata ka mbledhur këshillin duke denoncuar se gjuetia e paligjshme vijon.Sipas shoqatës gjuetia e paligjshme gjatë natës lulëzon.Gjuetarët kërkojnë zbatimin e ligjit.Vitin e kaluar ministria e mjedisit vendosi që për një periudhë dy-vjeçare të ndalojë gjuetinë e shpendëve dhe kafshëve në pyjet e Shqipërisë, vendimi i cili duket se nuk po zbatohet.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/FllLN4gSfMY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRAINERI: FITORE ME ÇDO KUSHT NDAJ TEUTËS
Artikulli tjetërBASKETBOLL, KRROQI SQARON SKANDALIN E TABELËS