Avokati Genc Gjokutaj foli për mediat pas vendimit për shtyrjen e seancës të kërkesës së Berishës dhe Malltezit.

“Akti i ekspertimit shpjegon nga fillimi në fund të gjithë ecurinë të Jamarbër Malltezi, janë të shpjeguara në kohë të gjitha, të gjitha llogaritë, akti i ekspertimit është depozituar i jep përfundimisht përgjigje për Malltezin dhe më pas edhe bashkëpunimit siç pretendohet me zotin Berisha siç pretendon Spak.

Kjo është një çështje absurde. Duam të provojmë që procedura qenë në rregull, nuk ka elementë korruptiv, nuk ka asnjë element të krijojë dyshimin se kemi të bëjmë me elementë të këtyre veprave. Shtyrja ishte si rrjedhojë kërkesës sonë.”, tha avokati.

Artikulli paraprakSHIFRAT/ SOT DITA NDËRKOMBËTARE E GRUAS, 12 GRA TË VRARA VITIN E KALUAR! 159 QË PREJ 2010
Artikulli tjetërPLAGOSJE ME ARMË NË MAMURRAS, 25-VJEÇARI PËRFUNDON TE TRAUMA