Artikulli paraprakAPPLE, MARRËVESHJE ME VLERË MILIARDA DOLLARË ME BROADCOM
Artikulli tjetër‘TAKIMET E REJA JANË AFËR DHE MUND TË KTHEHEN NË DIÇKA TË VEÇANTË…’ HOROSKOPI PËR DITËN E SOTME