Mbështetje, besim dhe frymë fitoreje. Mes banorëve të rajonit 1, ku diskutuam programin 4 vjeçar të drejtimit të Shkodrës që parashikon një paketë të plotë investimesh për këtë rajon. Shkodra do ta bëjë më të bukur fitoren e 14 Majit që do të shtrihet në të gjithë Shqipërinë. Bashkë Fitojmë✌

#votoBardhSpahia2
#votoBashkëFitojmë1

Artikulli paraprakMAROKU ARRESTON “VRASËSIN” E NIKULAJT, POR SHQIPËRIA NUK KA MARRËVESHJE EKSTRADIMI, JA SI DO VEPROHET
Artikulli tjetërBECI: ME SOCIALISTËT SHKODRANË, ATA QË KONTRIBUAN NDËR VITE, MENDIMI I TË CILËVE PESHON SHUMË