Me socialistët shkodranë, ata që kontribuan ndër vite e mendimi i të cilëve peshon shumë. Mirënjohës për mikpritjen e mbështetjen prej ditës së parë e aq më shumë sot! Faleminderit shumë! #shkodraepara #shkodrapozitive

Artikulli paraprakSPAHIA ME BANORËT E RAJONIT 1: MBËSHTETJE, BESIM DHE FRYMË FITOREJE
Artikulli tjetërSTAR TREND – 09.05.2023