Avokati Henrik Ligori thotë se Arben Ahmetaj ndodhet në Angli pranë vajzës së tij. Ahmetaj është larguar para se SPAK t’i dërgonte Kuvendit kërkesën për arrestimin e tij. Do të jetë policia e prokuroria që do të verifikojë nëse këto deklarata të jenë të sakta.

Sot 117 deputetë miratuan kërkesën e SPAK, duke i hequr kështu imunitetin Ahmetajt.

Artikulli paraprakASGJËSOHEN 5700 BIMË KANABIS NË LEZHË, ARRESTOHET 42-VJEÇARI. ZBULOHET SE DHUNOI DHE NJË PERSON
Artikulli tjetërRIKONSTRUKSION REPARTIT ZJARRËFIKËS