Ditët e fundit të vitit 2021 po mbyllen me 11 raste pacientësh të trajtuar me angioplastikë dhe stendime periferike.

👏Janë 11 pacientë të shpëtuar nga amputacionet nëpërmjet mënyrave mini invazive të realizuara me sukses nga ekipi fantastik i SRSH duke u bërë kështu spitali i vetëm publik me numër të lartë rastesh për këtë procedurë bashkëkohore.

✅Bravo për punën e palodhur Dr.Enkeleid Lohja, Dr.Besmir Grizha, Inf. Ermal Dibra, Inf. Afrim Bashi

Nga Realiteti Post

Artikulli paraprakRRUGA BUSHAT, KRYEBASHKIAKU BABANI HEDH POSHTË AKUZAT
Artikulli tjetërFOTOT E RRALLA, VITI I RI, SI FESTOHEJ GJATË DIKTATURËS NËPËR LOKALE DHE ISH-BLLOK