28 SHKOLLA 9-VJEÇARE KONKUROJNË PËR INTERPRETIMIN MË TË MIRË. Ne qendren kulturore te femijeve ka filluar konkursi I pervitshem I fjales artistike.

Kete vit 28 shkolla private dhe publike nga I gjithe qarku I shkodres konkurojne per cmimin e interpretuesit me te mire. Kete te hene filluan konkurimin ne fazen e pare eleminatore shkollat “Branko Kadia”, “Salo Halili”, “Prenke Jakova”, “Shpresa per te ardhmen”, dhe “Perparimi”. Interpretuesit do vleresohen nga nje juri e perbere nga aktore, shkrimtare dhe mesues konkretisht ne krye te kesaj jurie eshte dramaturgu Fadil Kraja ndersa anetare Edmond Mhilli, Alketa Kraja, Irma Bilali, Qazim Çela, dhe Haxhi Tagani

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/zJgJ89bxQGU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakFESTIMET PËR RËNIEN E MURIT TË BERLINIT
Artikulli tjetërBASHKIA, TË ARDHURAT NDIKOHEN NGA FAKTORË TË JASHTËM