Stina e veres sivjet , po shoqerohet me rritje tempraturash si asnje vit tjeter , te cilat po ndikojne ne shfaqen e virozave te stines

, sipas bluzave te bardha prane sherbimit spitalor Koplik dhe repatit urgjense keto dite ka pasur nje rritje fluksi te pacientave, te cilet jane paraqitur nga helmimi I ushqimit i pa kontrolluar dhe ngacmimet e insekteve te ndryshme. Sipas drejtorit te spitalit Koplik Flladien Hysa, ne spitalin e Koplikut nga bluat e bardha jane marre te gjitha masat e duhura ne sherbim te komunitetit si per sigurimin e ilaceve dhe sherbimin nen stop 24 ore te autombulancave, te cilat perveçse sjelljen ne kohe te semureve ne siptalin e Koplikut , bejne transportin e pacientave qe kane nevoje per kurime te specializuar ne spitalin rational Shkoder .