Studentët e departamentit të Turizmit në fakultetin Ekonomik janë gati për industrinë e turizmit. Kështu është shprehur drejtorja e këtij departamenti, Mirjam Dibra e cila shtoi se studentët e programit Master Shkencor, tashmë janë integruar në tregun e punës.

Këtë vit akademik pritet të diplomohen rreth 70 studentë, të gjithë të gatshëm për strukturat që do ofrojnë shërbim në sektorin e turizmit thotë pedagogia Dibra.

Fakulteti Ekononik, veçanërish departamenti I turizmit ka dhënë një kontribut të veçantë në formimin e profesinistëve të rinj që shërbejnë dhe përmirësojnë insdustrinë e turizmit në qarkun Shkodër dhe jo vetëm.

Artikulli paraprak“JE NJË GËNJESHTAR I RËNDOMTË”, XHAÇKA-BARDHIT: SHPIFJE! U BË NJË KOHË E GJATË QË EMRI IM…
Artikulli tjetërMURALE GJIGANDE NË RUBIK TË MIRDITËS