Në biliotekën publike “Marin Barleti” në Shkodër u promovuan botimet e studiuesit Mark Palnikaj. “Lëvizjet e para patriotike shqiptare në vitet 1910 – 1912″ veçanërisht ne Dukagjin. Autori tregon së këto ngjarje nuk janë përkthyer më herët dhe se ky botim vjen për herë të parë në llojin e tij.

Në promovimin e këtij botimi voluminoz morën pjesë qytetarë të ndryshëm por edhe personalitete të cilat kanë interes të njihen më tepër me lëvizjet e para patriotike shqiptare.

Artikulli paraprak“FIJE JETE” PËR VAJZAT DHE GRATË
Artikulli tjetërVLLAZNIA FUTSALL TË DIELËN NDAJ FLAMURTARIT