Teksa Shkodra ka qene ne pikun e problematikave me furnizimin me energjie elektrike per shkak te situates se motit, ndriçimi publik duket se e ka kaluar testin e tij.

Drejtori i sherbimit te ndriçimit publik ne Shkoder Altin Salihi tha se nga stuhia nuk jane regjistuar deme ne kete sherbim.

Sa i takon ecurise vjetore drejtori Salihi u shpreh i kenaqur pasi jane plotesuar me ndriçim 25 rruge dytesore dhe 2 rruge kryesore . Per muajin dhjetror pritet qe dhe 13 rruge te tjera te plotesohen me ndricim rrugor ndresa edhe ne buxhetin e vitit 2018-te i eshte dhene prioritet infrastruktures dhe ndriçimit publik.

Artikulli paraprakNË SHLLAK, ENERGJIA MUNGON PREJ 2 JAVËSH
Artikulli tjetërDY SHKOLLA TË MBYLLURA NË QARKUN SHKODËR