Aplikimet për subvencionet e fermerëve në qytetin e Shkodrës vijojnë me një ecuri të mirë. Siç shprehen edhe vetë fermerët rradhë ka por nuk është se u duhet të presin gjatë për të kryer aplikimin e nevojshëm. Nuk mungojnë edhe nga ata që kanë ankesa për ndonje vonesë.

Nga ana tjetër fermerët janë të qartë dhe të informuar për mënyren sesi duhet aplikuar.
Ka vetëm pak dite qe aplikimet janë hapur dhe në Shkodër ka një ecuri të mirë në procesin e aplikimeve I cili do të jetë I hapur deri në datën 11 prill.

 

Artikulli paraprakKODRA: ECURIA E APLIKIMEVE TË SUBVENCIONEVE I MADH
Artikulli tjetërSTUDENTËT NGA BELGJIKA PROMOVOJNË SHKODRËN