Ambasada amerikane në Moskë ka lëshuar një alarm për qytetarët amerikanë, duke u kërkuar atyre që të shmangin vendet e mbushura me njerëz për 48 orët e ardhshme.

Selia diplomatike thotë se “po monitoron raportet e planeve të ekstremistëve për të synuar tubime të mëdha, duke përfshirë koncerte”. Këshilla për qytetarët amerikanë është të shmangin vendet e mbushura me njerëz dhe të ndjekin përditësimet në mediat lokale.

Artikulli paraprakNJË GOL VENDOS PJESËN E PARË, KILI UDHËHEQ NDAJ SHQIPËRISË
Artikulli tjetërMASAKRA NË MOSKË, REAGON BE