Por nga edhe nga ata qytetarë të ndërgjegjshëm të cilët nuk preferojnë të ndotin ambientin.

Qytetarët shprehen se duhet pasur ndërgjegjësim që banorët e zonës të mos I hedhin mbeturinat në tokë por në koshat përkatës.

Por problematika e hedhjes së mbeturinave po në këtë zonë vijon edhe më tej.

Në këtë rast ajo që nevojitet është që vetë qyetarët dhe babnorët që jetojnë për rreth të jenë të ndërgjegjshëm dhe të mos I hedhin mbetjet në tokë.

Artikulli paraprak“ROZA DHE FATI”, SHFAQJA PËR FËMIJË NË VELIPOJË
Artikulli tjetërGATI FESTIVALI I 61-të PËR FËMIJË