Një pedagoge e njohur në Bosnje Hercegovinë, është bërë protagonist e një videoje të pazakontë. Në pamjet e siguruara nga një kamera sigurie, profesoresha Edisa Trumic, shihet teksa debaton dhe dhunon partnerin e saj, professor Adnan Horxhic.

Edisa është e njohur për publikun edhe më parë. Kujtojmë se pedagogia u bë virale në rrjet, pasi shihej në një video teksa ofendonte studentët duke i cilësuar si “qen”.

Pedagogia Trumic është ende ligjëruese në Fakultetin e Farmacisë në Tuzla.