DREJTORI I INSPEKTORIATIT TË MJEDISIT FLET PËR MURET E PRISHURA NË “MARK LULA”. 

Drejtori i Inspektoriatit Shtetëror të Mjedisit Edmond Tërthorja deklaron se është dashur që banorët të ankohen e më pas inspektoriati të monitorjë e të detyrojë Bashkinë që të ndërhyjë për prishjen e mureve që kishin zënë pusetat tek pallatet e vjetra në lagjen “Mark Lula”Pavarësisht se shkresa ka shkuar që me 30 shtator të këtij viti në Bashki nga Inspektoriati, Bashkia ka ndërhyrë me vonesë pas një muaji e gjysëm. Nga sa mësohet në vazhdimësi do të ketë të tjera inspektime dhe në rast se konstatohen raste si ai në lagjen “Mark Lula” inspektoriati do të ndërhyjë sërish për të detyruar Bashkinë që të marrë masa.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/z6l7bHrnhno?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakFUNKSIONIMI TEKNIK I SPITALIT
Artikulli tjetërMAS RIKTHEN ALBANA BUSHATIN