Thellohet skandali i listave me emrat e 694.473 tatim-paguesve, ku përveç pagave të tyre, kartave të ID-së, është publikuar edhe numri i celularit. Lista në fjalë, po qarkullon në WhatsApp, siç edhe ndodhi me dy të parat.

Përveç faktit se është shkelur e drejta e privatësisë për numrat e ID-së, apo dhe pagave të punonjësve në administratë publike apo dhe në privat, tashmë janë bërë publike edhe numrat e telefonit të personave në fjalë.

Kujtojmë se prokuroria ka nisur hetimet për skandalin në fjalë, ndërkohë që dje qeveria mohoi që kjo listë të ketë dalë zyrtarisht, ndërsa bëri me dije se është e bashkuar.