Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar sot marrëveshjen mes Shqipërisë dhe Malit të zi për ndërtimin e “Urës mbi Bunë”, një urë e cila do të jetë e gjatë 310 metra.

Kjo urë do të mundësojë kalimin nga njëra anë e kufirit në tjetër për vetëm 2 minuta.

Investimi pritet të shkojë rreth 1.5 miliardë Lekë që do të ndahen 50 me 50 mes dy vendeve.

Artikulli paraprakKARDINAL TROSHANI LUTJE PËR SHQIPËRINË
Artikulli tjetërPS FESTON FITOREN, BECI: FALEMINDERIT SHKODËR