Jo vetem ne pjesen e pare te   takimit,  “Veleciku “– “Egnatia”, futbollistet Koplikas   kane treguar se  jane lojtare qe prodhojne volum loje  ne fush , madje duke  dominuar  ne te ghjitha drejtimet perballe miqeve.

Por ajo cfare eshte me e rendesishmja    skuadres se “Velecikut” duket se I mungon lojtari  gol.Cka realisht  kjo u vertetua  ne te dy pjeset e   takimit. Ku    u verejten raste te pastra per shenim goli, po keshtu  e tregua edhe mungesa e fuqise konkluduese para portes  se portierit  mysafir te “Egnatias”. Kesisoj eshte mbydhur pra pjesa e pare  me raste te bukura per shenim, duke krijuiar edhe emocione  ne  rradhet e  tifozve  dhe vetem  kaqe ,pra, rrjeta te pa prekura. E njetja tablo   eshte  verejtur edhe ne pjesen e dyte te takimit , ndoshta I vetmi I ndryshim  krahas edhe disa nderrimeve pa efikasitetin e duhur, ka qene vetem nderrimi I portave ndermjet dy skuadrave, cka do te mund te themi loje  voluminoze  e Velecikut , nderkohe qe mysafiret u treguan me racional  si ne mbrojtje , ashtu edhe ne mesin e fushes e per rrjelloje edhe ne sulm duket se nuk kishin ndonje objektiv te qarte  per te synuar fitoren ne fushen sportive te qytetit te Koplikut.Kesisoj  ky takim ka perfunduar me rrjeta te pa prejkura, cka ka bere qe veleciku pas kater takimeve te kete  koleksionuar  3 barazime  ne fushen e vete dhe nje fitore  ne transfert,  pikrisht javen e shkuar  ne Gramsh perball skuadres  vendase, Gjithesesi rreth  ketij takimi  jane prononcuar dy zevendestrajnieret I   Velecikut Lin Popaj . Nderkohe qe  Dedeja I Egnatias  ka  shprehur mendimin e tij  se ndoshta  lojtaret e tij nuk dhane makasimumin ne fushen e lojes, po keshtu  ka vlersuar ekipin e Velcikut dhe Tifozerine vendase.

Artikulli paraprakFERMERI LUSH NDOCI: ABUZIME TË MËDHA ME PRODUKTET
Artikulli tjetërVAU DEJËS, KËSHILLI BASHKIAK MIRATON PIKAT E RENDIT TË DITËS