UJKA: KEMI REALIZUAR PRITSHMËRITË E TË ARDHURAVE. 

Komuna e Velipojës e ka mbyllur me sukses sezonin turistik duke realizuar kështu pritshmëritë e të ardhurave. Ka qenë  pikërisht kryetari i komunës Pashko Ujka i cili ka folur me konkretisht në një prononcim të tij për media. Komuna e Velipojës për sezonin e ri, pritet që të  rrisë cilësinë e shërbimeve si dhe taksat për biznesnet kjo pasi të realizojë dhe Master Planin dhe menaxhimin në bazë dhe të udhëzimeve të dhëna nga Minstria e Turizmit. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/SOVJHwIgbfw?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPËRMBYTJET, PLAN RAJONAL MENAXHIMI
Artikulli tjetërGJYLI: USHQIMET NË TREGJE PËRGJEGJËSI E AKU