FTOHEN TË GJITHË PERSONA QË KANË QËNË NË FORCAT E ARMATOSURA Komisariati i Policisë FNSH Shkodër, në kuadër të shtimit të funksionit organik, hap testimet për vendet e lira, pranë kësaj strukture, për të gjithë ata persona

, që janë dhe kanë qenë pjesë e forcave të armatosura (trupave komando) dhe kanë marrë pjesë në misione ushtarake, të aplikojnë si kandidatë, për tu bërë pjesë e Policisë së Shtetit. Kandidatet të paraqiten pranë Komisariatit të FNSH-së Shkodër, nga date 20-25.01.2015, duke paraqitur kartën e identitetit dhe çertifikatën e misioneve, që kanë kryer jashtë shtetit. Preferohen kandidatët, që bëjnë pjësë në Qarkun Shkodër dhe Lezhë.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/fbl6-8Nq9wg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSHKODRA MIRËPRET PRINCIN E MALTËS
Artikulli tjetërMETA NË MAQEDONI : ZBATONI OHRIN