NË EDICIONIN E TIJ Ë 15-TË, KOMUNITETET FETARE UROJNË VITIN E RI “Vit te mbare o shkoder”, ka qene ky titulli I aktivitetit te organizuar nga Arqipeshkvia Metropolitine, Shkoder Pult ne bashkepunim me Karitasin shkoder dhe shoqaten Drejtesio dhe paqe ne kuader te dites nderkombetare te paqes.

Ne sallen e tejmbushur te teatrit Migjeni kane interprtetuar artiste te rinj te cilet kane ekzaltuar te pranishmit.Megjithate, mesazhi I personaliteteve fetare, te pranishme ne kete akvititet eshte perqendruar ne nje vit sa me tem bare per familjet shkodrane dhe me gjere .

Eshte viti i 15-te radhazi qe Arqipeshkvia Shkoder Pult eshte nismetare e nje aktviteti te tille duke i uruar te gjtihe shkodraneve nje vit te mbare, dhe pa probleme dhe halle te perdishme sic jane varferia paunesia, luftrat por dhe perdorimi i lendeve bnarkotike dhe sides, qe jane kthyer ne hambare te problemeve ne gjithe globin.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/6v87NcbzWD8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakHYN NË FUQI KODI I RI RRUGOR
Artikulli tjetërKOSOVA, DREJT KONSTITUIMIT TË QEVERISË