Viti Jubilar i Mëshirës ka qene teme e emisionit Tonight në Star Plus Tv. I ftuar kësaj radhe ka qene ipeshkvi I dioqezës së Sapes, Mons. Luciano Avgostini. Nën drejtimin e gazetarit Erzen Koperaj, Imzot Avgostini ka folur pikërisht për vitin e mëshirës për besimtaret e krishtere, por edhe njohjen e mrekullisë se dyte te pajtorës se katedrales ne Vaun e Dejës, nobelistes Nene Tereza.

Por gjate bisedës është diskutuar edhe për ekstremizmin islam, dhe shtetin islamik ISIS, per te cilin, Avgostini shprehet se ato nuk përfaqësojne islamin.Gjate kesaj bisedes, eshte diskutuar ne lidhje me 25 vjetorin e lirise se besimit ne Shqiperi, por edhe tolerancen fetare si nje simbol i kombit shqiptar

Artikulli paraprakNUK ZBARDHI VENDIMET GJYQËSORE, SHKARKOHET GJYQTARI I SHKODRËS
Artikulli tjetërSINJALISTIKA, NIS VENDOSJA E TABELAVE NË KOPLIK