KANDIDATI I PD, SHEH NGA AFËR FSHATRAT TOPLAN DHE KISHË ARRË. Kandidati I PD, I shoqeruar nga drejtues te shtabit elektoral, kane vizituar nga afer disa nga fshatrat e Komunes Temal. Ato jane ndalur ne fshatin Toplan , ku kane pare gjendjen e renduar, sin je zone e harruar prej vitesh. Ne kete takim Hila ka garantuar banoret se kjo gjendje do te ndryshoje shpejt.

Kryetari I Grupit te Punes, per PD-ne ne Vau Dejes, Gjoke Uldedaj, gjate fjales se tij ka kerkuar mbeshtetjen e banoreve per te ndryshuar gjendjen ne kete zone. Pas Toplanes, te gjithe me pas kane pare nga afer gjendjen ne fshatin Kishe Arre, edhe kjo zone e harruar krejtesisht nga shteti, por qe do te jete ne vemendjen e kandidatit te Partise Demokratike, Zef Hila I cili ne programin e tij ka te perfshira zgjidhjet e situatave me emergjente, por edhe investime te medha ne kete zone e cila ka resurse te medha natyrore.

Artikulli paraprakDEBAT MES KANDIDATES BAZHDARI DHE PËRFAQËSUESEVE TË PD
Artikulli tjetërZGJEDHJET VENDORE, HARROHEN INVALIDËT!