PARTIA DEMOKRATIKE DEGA SHKODËR KA FTUAR TË GJITHË QYTETARËT SHKODRANË T’I BASHKOHEN MASIVISHT PROTESTËS E CILA DO TË MBAHET NESËR NË TIRANË.

KREU I SAJ XHEVDET AMULI TREGOI SE KJO QEVERI DUHET TË LARGOHET NJË ORË E MË PARË PASI E KA HUMBUR BESIMIN TEK QYTETARËT E VETË PËR SHUMË ARSYE,

SIÇ JANË LIDHJA ME KRIMIN, EKONOMIA E SHKATËRRUAR DHE VARFËRIA QË KA PËRFSHIRË VENDIN