Bashkia e Shkodrës ka organizuar ketë te hëne, konsultimin publik për rishperndarjen e fondeve te vitit 2017, duke prezantuar buxhetin faktik te 2017 dhe rishperndarjen e fondeve ne vitin 2018.

Ka qene N/Kryetarja e Bashkisë Shkodër Emilia Koliqi e cila para te pranishmeve ka shpjeguar menaxhimin e fondeve, por edhe rishperndarjen e tyre per 2018-en

Nga ana tjeter ajo eshte shprehur se keto fonde jane parashikuar per ne buxhetin e 2018-es.

Nderkohe qe ky dokument pritet te kaloje ne keshillin e bashkise Shkoder per miratim.

 

PUBLICITET