Dy fëmijët e mitur të gjyqtares se vrarë Fildes Hafizi nuk pranojnë të përballen me babain e tyre Fadil Kasemi tek Krimet e Renda.

Ata duhet të dëshmonin sot në proces, por nuk u paraqiten, pasi ishin në orarin e mësimit.

Sipas avokatit të familjarëve të viktimës, dy fëmijet e mitur janë të tronditur dhe pranojnë të deshmojnë vetëm nësë pyeten në një ambient tjetër në gjykate, jo perballë babait.