Mes entuziazmit dhe garancise per fitore, ka qene mbyllja e fushates elektorale ne grupseksionin 4 ne Shkoder.

Qytetare te shumte te kesaj zone, kane dhene garancine per fitoren e padiskutueshme te parties demokratike ne zgjedhjet e 25 Qershorit. Kandidatet e Partise Demokratike, Romeo Gurakuqi, Bardh Spahia dhe Lorenc Luka kane ftuar shkodranet qe te mbeshtesin alternative e duhun duke votuar numrin 6.