Një tjetër rast dhune në familje është regjistruar nga Policia, këtë herë ngjarja ka ndodhur në Devoll dhe ka për protagonist, kryefamiljarin, i cili ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike, ndaj gruas dhe fëmijës së tij.

Sipas Policisë vendore mësohet se, “u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasen Ç. A., vjeçe 32 dhe djalin e mitur L. M., vjeç 8, banues në Devoll, pasi në banesë, bashkëshorti, shtetasi E. A., vjeç 46, ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj tyre”.

Komisariati i Policisë Devoll
Më datë 02. 09.2 018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasen Ç. A., vjeçe 32 dhe djalin e mitur L. M., vjeç 8, banues në Devoll, pasi në banesë, bashkëshorti, shtetasi E. A., vjeç 46, ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj tyre.

Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Korçë. Ligji nr. 9669, datë 18. 12. 2006“, Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.