Temperaturat e ulëta dhe dëbora janë imazhi i parë që të vjen ndër mend kur kujton Krishtlindjet. Por nuk ndodh kështu në çdo vend të botës.

Kështu në Australi, Lindja e Krishtit është festuar në plazh, me temperature 35 gradë Celsius, ku femrat vendase kanë ekspozuar me bikini të kuqe dhe një kapele “Santa”.

Një bredh i zbukuruar me topa shumëngjyrësh qëndron në plazh për të krijuar atmosferën e festave.