Në kërkim shqiptari, grabiste banesat

 

Policia zvicerane ka shpallur në kërkim një shtetas shqiptar, ku është i akuzuar për vjedhje. Bardh Marku, 42 vjeç, akuzohet se ka grabitur me dhjetëra shtëpia në St. Gallen. Sipas policisë ai është njohës i gjuhës shqipe dhe italiane. Bardhi është parë duke lëvizur me biçikletë.