Një 27-vjeçar ka rënë në prangat e policisë së Janinës, pas mesnatës së sotme në Kakavijë

për shkak se kërkohej nga autoritet franceze i akuzuar për për pjesëmarrje në një organizatë kriminale që kryen vjedhje dhe grabitje të armatosur.

Ndaj tij ekzistonte një urdhër arresti europian, ndërkohë që arrestimi i tij erdhi pas një koordinimi të autoriteteve greke me ato europiane.