Nderkohe qe Kryeministri Rama ndodhet ne Shkoder te kuader te mbledhjes se perbashket te qeverise shqiptare dhe asaj malazeze, te rinjte e FRPD Shkoder po zhvillojne nje proteste.

Ata kerkojne qe Kryeministri Rama te largohet nga Shkodra.Kjo nuk eshte hera e pare qe te rinjte e FRPD protestojne gjate vizitave te Kryeministrit ne Shkoder.

Nderkohe qe Kryeministri Rama ndodhet ne nje konference te perbashket per shtyp me homologun malazez Dushko Markovic.