Arrestimi i djalit të deputetit Rrahman Rraja ka vijuar të prodhojë replika edhe gjatë mbrëmjes. Përmes një postimi të dytë në Twitter, kryeministri Edi Rama ka sulmuar opozitën për deklaratat e saj gjatë të dielës:

E kanë kapur vajzën si të ishte një dru për të shembur portën dhe vijojnë me yryshin e politikës së tyre të dëshpëruar.

Asnjë fjalë mbështetjeje për prokurorinë. Përkundrazi, veç baltë pa asnjë fre tanimë.

Edhe njëherë shqiptarët e bëjnë qartë dallimin eGjithëVëmendjapërVajzën” – shkruan Rama.