Drejtoria Rajonale e Sherbimit Social Shkoder ben me dije se ne festat e fundvitit kategori te vecanta dhe familje ne nevoje do te perfitojne 3000 leke te reja.

Drejtuesja e ketij institucioni Valbona Tula thote se te gjitha bashkite e qarkut e kane fondin e shperblimeve dhe nuk do te kete asnje ngerc.