DEPUTETI I SHKODRËS DOSHI: ARRESTIMI POLITIK, DËSHMIA E RREME PËRBËN KUNDRAVAJTJE PENALE. Deputeti i përjashtuar i Partisë Socialiste ka reaguar në Facebook në lidhje me kërkesën e Prokurorisë për kallëzim të rremë duke u shprehur se ai nuk ka bërë asnjë kallëzim.

Doshi shkruan se po tentohet një burgosje politike ndaj tij me qëllimin për ta mbyllur çështjen në favor të kreut të parlamentit Ilir Metës. Pavarësisht kësaj Doshi ka shkruar gjithashtu se akuza e ngritur ndaj tij si dëshmi e rreme nuk mund të dënohet me burg pasi është një kundravajtje e lehtë dhe dënohet me gjobë ose dënim të lehtë.