KUNDËRSHTOJNË KONFERENCËN NDËRSHTETËRORE QË U ZHVILLUA NË SHKODËR. Grupi i ambjentalistëve dhe shoqatave për mbrojtjen e lumenjve Buna, Drini dhe Vjosa kanë mbërritur edhe në Shkodër për të protestuar për devijimin e lumenjve. Konferencën e organizuar për menaxhimin e ujrave, ambjentalistët e quajnë si përgatitja për devijimin e lumenjve.

Shoqëria Civile nuk është lejuar që të marrë pjesë në konferencën për menaxhimin e ujrave teksa është diskutuar për lumin Drin. Marrëveshjet ndërkufitare, kryesisht të Shkodrës ma Malin e Zi janë kthyer në një traditë qoftë për lumenjtë edhe për liqenin e Shkodrës që për ambjentalistet janë marrëveshje që do shkatërrojnë ekosistemin e Shqipërisë.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/kjLXgfzeDf8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPLEPAT NË PEDONALEN E HYRJES SË QYTETIT RREZIK SHEMBJEJE
Artikulli tjetërNIS FLUTURIMI I PARË RRETH BOTËS