Lirimi I hapesirave publike, por edhe sistemimi I segmenteve te cilet paraqesin rrezikshmeri eshte kthyer ne nje prioritet te bashkise se Vau Dejes. Askioni i ndertimoreve ne Bashkine Vau Dejes, eshte perqendruar ne njesine administrative te Bushatit, e konkretisht ne fshatin Rranxa, ku nje mur rrethues eshte shembur gjate kesaj te premteje.

Sipas drejtuesve te Bashkise Vau Dejes, keto nderhyrje kane qellim qe ti sherbejne banoreve dhe te shmangin aksidentet e mundshme.Ajo cfare vlen te theksohet ne kete nderhyrje eshte bashkepunimi qe vete komuniteti ka pasur per kete aksione te cilet kane pergezuar punen e Bashkise Vau Dejes per ti sherbyer banoreve, qofte ne lirimin e hapesirave publike por edhe shmangjen e aksidenteve rrugore

Artikulli paraprakSTAKA: 3020 FERMERË KANË DERDHUR SIGURIMET
Artikulli tjetërPROMOVOHET LIBRI “ZIDNÍ”, NGA IMAM MUHAMED SYTARI