Një përballje e përgatitur nga News24, mes dy kandidatëve për bashkinë e Shkodrës. Ju falenderoj për hapësirën dhe vëmendjen!

Artikulli paraprakBARDH SPAHIA: VOTAVE E ZONJAVE TË SHKODRËS, DO TA BËJË FITOREN MË TË THELLË E MË TË BUKUR
Artikulli tjetërSPAHIA HEDH POSHTË AKUZAT E KRYEMINISTRIT