Fëmijët e shkollës 9 vjeçare “Branko Kadia”, kanë zgjedhur një mënyrë ndryshe për të sensibilizuar të gjithë në kuadër të nismës “Të mbajmë pastër ambjentin”. Ky projekt ka ardhur si inisiativë e DRTK, Bashkinë Shkodër dhe nxnenesit e shkollës “Branko Kadia”. Fëmijët kanë pikturuar imazhe në kontenierët e mbeturinave duke kërkuar që të gjithë të mbajnë pastër ambjentin, pasi ajo është pasuria jonë e përbashkët.

Fëmijët kane përzgjedhur personazhet më të dashur të animuar për fëmijët duke i pikturuar ato pranë kontenierëve të mbetjeve urbane, ndërkohë që kjo nisëm shërben si thirrje për të gjithë, qytetarët dhe bizneset që të kontribuojnë të mbajnë pastër ambjentin.

Artikulli paraprakBASHKIA SHKODËR TAKIM PËR PLANIN E MOBILITETIT URBAN
Artikulli tjetërIPA ZHVILLON TAKIM NË SHKODËR